Évora, muzeul orașului


Évora este un adevărat oraș-muzeu și o pasiune pentru Liscovery Tours. Înconjurat de ziduri, în ea găsim mai mult de 20 de secole de istorie, care sunt în valoare de clasificare a Patrimoniului Mondial.


Celții, vizigoții, romanii și musulmanii au fost unele dintre popoarele care și-au lăsat amprenta asupra acestui oraș, care este, de asemenea, capitala alentejo, regiunea cu cel mai cald climat din Portugalia.


Pentru a vizita Évora este de a se retrage la amintiri de ocupație romană, pentru a merge prin patrimoniul musulman în străzile sale labirintice, pentru a admira patrimoniul monumental al timpurilor medievale și de a trăi cu o bogăție culturală care se reflectă în gastronomie, tradițiile locale și prietenia populației.


Évora este locuită din secolul al II-lea .C. În timpul Evului Mediu, a fost reședință regală pentru perioade lungi de timp și a câștigat prestigiu în secolul al XVI-lea, când orașul ecleziastic a fost ridicat.

În ciuda schimbărilor urbane semnificative care au avut loc de-a lungul secolelor, Évora continuă să fie o mărturie a diferitelor stiluri estetice. Peisajul urban al centrului său istoric este considerat de UNESCO un loc unic pentru a înțelege influența exercitată de arhitectura portugheză în Brazilia, și anume în locuri precum centrul istoric al Salvador da Baía.


Pentru că a fost unul dintre puținele orașe care nu au suferit de pe urma cutremurului din 1755, responsabil pentru distrugerea orașului Lisabona, Évora este, de asemenea, cel